Sinua varten - ole rohkeasti yhteydessä

Hangon suomalainen seurakunta
Puistokatu 7
10900 HANKO

Yhteystiedot:

Mikäli olet epävarma kenen puoleen kääntyä, niin ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon. Opastamme sinut tarvittaessa eteenpäin oikealle henkilölle. 

Varaukset (kaste, vihkiminen, hautaus)

Virkatodistustilaukset

Laskutusosoiteemme

Liity kirkkoon

Hangon seurakuntayhtymässä on haettavana

EMÄNNÄN/ISÄNNÄN toimi

Hangon seurakuntayhtymään kuuluvat Hangon suomalainen ja ruotsalainen seurakunta joissa on yhteensä noin 5000 jäsentä. Työyhteisössämme on parikymmentä työntekijää.

Toivomme että sinulla on tehtävään sopiva koulutus tai työkokemus, olet työssäsi vastuuntuntoinen sekä olet sosiaalinen henkilö joka vaalii niin asiakkaiden kuin työkavereidenkin ystävällisestä kohtelusta. Eduksi katsotaan suullinen osaaminen molemmalla kotimaisella kielellä.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn. Vaalimme työkavereiden hyvinvoinnista ja tarjoamme mm terveydenhuoltoa ja liikuntaseteleitä.

Toimi täytetään 11.12.2023 tai sopimuksen mukaisesti. Koeaika on 4 kuukautta. Palkkaus on vaativuusryhmän 403 mukainen +mahdolliset kokemus- ja suorituslisät. Viikottainen työaika on 38,25h/viikko, pääsääntöisesti keskiviikko-sunnuntai. Toimen työselitystä voi hakea taloustoimistolta, Puistokatu 7.

Voit hakea emännän/isännän toimen vapaamuotoisella hakemuksella.

Hakemukset lähetetään torstaihin 19.10.2023 klo 16:00 mennessä osoitteeseen:

kenneth.skarpman(at)evl.fi

tai

Hangon seurakuntayhtymä

Puistokatu 7

10900 Hanko

Lisätietoja:

Gunilla Lundqvist, emäntä

040 513 1999

Kenneth Skarpman, talouspäällikkö

050 552 6590