Tervetuloa jäseneksi!

Liittyessäsi kirkkoon liityt samalla myös paikalliseen seurakuntaan. Kirkko merkitsee eri ihmisille eri asioita. Parhaimmillaan kirkko toivoo voivansa tarjota jäsenelleen yhteisön, johon kuulua, ja jonka toimintaan voi osallistua oman elämäntilanteen mukaan. Hyvä tietää kirkkoon liittymisestä


Asioi verkossa tai käy paikan päällä

Voit liittyä kirkkoon tietoturvallisen verkkopalvelun kautta kätevästi pankkitunnuksilla, jolloin valtaosa tarvittavista tiedoista saadaan suoraan väestötietojärjestelmästä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tunnistautumiseen pankkitunnuksien avulla, voit lähettää palvelun kautta seurakuntaan yhteydenottopyynnön, jonka avulla kirkkoon liittyminen voidaan laittaa vireille. Henkilötietosi välittyvät Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisteriin. Jäsenyytesi on voimassa sitten, kun seurakunta on vahvistanut asian.

Kirkkoon voi liittyä myös tulostamalla ja täyttämällä tämän liittymislomakkeen. Lomake postitetaan tai viedään Rannikon ja Ahvenanmaan keskusrekisterin toimipisteisiin tai kotiseurakunnan kirkkoherranvirastoon. Liittymislomakkeen voi käydä täyttämässä myös paikan päällä kirkkoherranvistossa.

Ota yhteyttä

Avoinna ma-pe klo 9-12 ja 13-15
Puistokatu 7
10900 HANKO

Kirkkoherranvirastosta mm. kirkollisten toimituksien (kaste, vihkiminen, hautaan siunaaminen) varaaminen.

Virkatodistustilaukset