Hanko Soi: Tuulinen aava - Blåsig fjärd

su 23.6. klo 15.00

Hangon kirkko

Konsertin ohjelmassa kuullaan sävellyksiä latvialaiselta Peteris Vasksilta sekä joukolta suomalaisia säveltäjiä: Sibelius, Kuula ja Palmgren. Mukana on myös kansanlaulusovituksia P. Kostiaiselta ja H. Alasaarelalta. Ihmisen ääni -kuoro, joht. Matias Lahti. Knuut Nissinen, viulu. Auroora Perttunen, sello. Käsiohjelmat 17/15 €, Hanko soi ry:n kannatusjäsenet 15/13 €.

Keskikesän konsertti Hangon kirkossa juhannusviikonlopun sunnuntaina 23.6. klo 15

Konsertin ohjelmassa kuullaan sävellyksiä latvialaiselta Peteris Vasksilta sekä joukolta suomalaisia säveltäjiä: Sibelius, Kuula ja Palmgren. Mukana on myös kansanlaulusovituksia P. Kostiaiselta ja H. Alasaarelalta. 

Vasksin "Plainscapes" sekakuorolle, viululle ja sellolle on konsertin pisin teos. Se on maaginen kuvaus luonnon heräämisestä, tuulesta ja avarista maisemista. Se on tasankoihin viittaavasta nimestään huolimatta helppo sijoittaa myös meren aavoille. Tämä teos on kuin maisema johon uppoat, ja se koskettaa ja yllättää – saatat löytää itsesi lintuparven keskeltä. 

Vasksilta kuullaan myös sellokappale "Pianissimo", joka yhdistää upealla tavalla sellon runsaat yläsävelsarjat ja lauluäänen. 

Suomalaisilta säveltäjiltä ohjelmassa on kuorolauluja, jotka ovat kuin kotonaan keskikesässä.

Ihmisen ääni -kuoro
joht. Matias Lahti

Knuut Nissinen, viulu
Auroora Perttunen, sello

Käsiohjelmat 17/15 e
Hanko soi ry:n kannatusjäsenet 15/13

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hanko soi ry