André Linmanin joulukonsertti

Hangon kirkko

Pääsymaksu. Lisätiedot järjestäjältä André Linman Official –Facebook.

André Linman - Joulukonsertti
Jul med André Linman
5.12. Hangon kirkko
Liput ennakkoon 27€ sis. palvelumaksu:
Liput ovelta klo 17.00 alkaen 30€ (Käteinen)
Showtime klo 18.00
_________________________
Sturm und Drang ja One Desire -yhtyeiden keulahahmona tunnettu André Linman suuntaa jälleen supersuositulle joulukiertueelle!
Kaksi vuotta sitten ensimmäistä kertaa järjestetty kiertue käsittää kuusi paikkakuntaa eri puolilta Suomea. Luvassa on folk ja jazz-henkisiä sovituksia kaikille tutuista kauniista jouluklassikoista, sekä joitain kappaleita Linmanin omasta tuotannosta.
Viime vuonna André oli oman kiertueen lisäksi mukana solistina Raskasta Joulua -konserteissa. Kiertueet jäivät lyhyiksi, ja Linman odottaakin tulevia esityksiä erityisellä innolla.
"Koronan vuoksi täysimittaista rundia ollaan saatu odottaa pitkään, mutta nyt se on toteutumassa. Joulukonserttien tekeminen on itselleni erityisen merkityksellistä ja toivottavasti ne auttavat myös yleisöä rauhoittumaan joulun tunnelmaan."
Linmanin kanssa esiintyvät pianisti Johnny Nordström ja kitaristi Tuomo Unkuri. Molemmat herrat ovat arvostettuja ammattilaisia ja soittaneet jo useita vuosia Andrén livekokoonpanossa.
Turvaväleistä pidetään huolta, käsidesiä on tarjolla ja maskien käyttöä suositellaan jokaisessa konsertissa!