Hiljaisuuden retriitti

la 16.10. kello 09.00 - 18.30
Snoanin retriittikeskus

Tule viettämään hiljaisuuden retriittiä Snoaniin. Vietämme rukoushetkiä, ulkoilemme ja vietämme iltamessua kappelissa. Päivä on maksuton. Sisältää ruuat. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa. Ilmoittautumiset virastolle pe 8.10. mennessä. Yhteiskuljetus: lähtö klo 9:00 Hangon rautatieasemalta. Paluu klo 18:30.

Tule viettämään hiljaisuuden retriittiä Snoaniin. Vietämme rukoushetkiä, ulkoilemme ja vietämme iltamessua kappelissa. Päivä on maksuton. Sisältää ruuat. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa. Ilmoittautumiset virastolle pe 8.10. mennessä. Mukana retriitissä Maija Saario ja Marja Kalliokoski.

Hangon suomalainen seurakunta

Avoinna ma-pe klo 9-12. Puhelinajat myös ma-to klo 13-15.
Puistokatu 7
10900 HANKO

Kirkkoherranvirastosta mm. kirkollisten toimituksien (kaste, vihkiminen, hautaan siunaaminen) varaaminen, virkatodistukset ja sukututkimukset.