Koronavirus ja toiminnan rajoitukset

Seuraamme Espoon hiippakunnan tuomiokapitulin antamia viranomaisten päätöksen (AVI 7.1.2022) johdosta seuraavia ohjeita ajalla 28.12.2021 – 31.1.2022.

• Jumalanpalveluksiin ja kirkollisiin toimituksiin (kaste, vihkiminen, hautaan siunaaminen) voi osallistua 1/5 tilan kapasiteetista – kuitenkin enintään 30 henkeä. Koronapassi ei ole käytössä.

• Lasten, nuorten ja aikuisten ryhmätoiminta, konsertit ja muu kokoava toiminta on tauolla.

• Rippikoululaisten toiminta etäyhteyksin. Lisätietoa Ilpo Karilta puh. 040 574 3256.

Toiminnassa noudatetaan tartuntatautilain mukaisia yleisiä hygieniavaatimuksia.. Muistathan edelleen hyvän käsihygienian, turvavälit sekä maskisuosituksen ja noudatat tilaisuuksissa muita mahdollisia ohjeita.

Seurakuntien työntekijät ovat sinua varten ja antavat tukea ja sielunhoitoa pyynnöstäsi. Käytäthän tätä mahdollisuutta halutessasi. Jesajan sanoin: "Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon" (Jes. 9:1 )

Lisätietoja:
Johannes Tikka kirkkoherra